Fiskebäckskil

Det fina vädret höll i sig även under lördagen förutom att vinden var tillräcklig för att segla. Så här på vårkanten innan det blivit någon beväxning på skrovet så är Elvine lättdriven. Det gick som tåget på halvvinden.

Framme i Fiskebäckskil fick vi plats längst in vid kajen, och det var nog så att vi var den enda gästande båten i hamnen. Efter tilläggningen blev det champagne och snacks. Lite senare gick vi till Brygghuset för att äta middag.

En reaktion på ”Fiskebäckskil

  1. Angi 23 april, 2023 / 18:43

    👍⛵

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s