Fjällbacka – S Dyvik (Otterön): Svajankring

Vi tog god tid på oss på förmiddagen och väntade in att affärerna skulle öppna så vi kunde ta oss en flukt och se om det fanns något att fynda. Så blev det inte, utan det blev bara bullar och bröd från bageriet. När vi lämnade hamnen hissade vi segel direkt och behövde sedan kryssa oss med många korta slag ut från Fjällbacka. Första anhalt var Gluppö-bassängen där vi var inne och kikade men trots att klockan inte hade slagit tolv så var alla bojarna redan upptagna. Då fortsatte vi mot nästa möjliga ankringsvik vilken var Rödhammarsfjorden. Där tyckte vi att det var lite trångt så vi fortsatte norrut. Mellan de tilltänkta anhalterna slöseglade vi på förseglet. Framme vid S Dyvik hittade vi en bra plats för att kasta ankar. Vilket vi då också gjorde.

Eftermiddagen ägnades mest åt att slöa och slappa i sittbrunnen vilket var härligt i det fina vädret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s