Grundsund – Långö:SXK-boj

Vi tog god tid på oss att bli klara på morgonen så vi kastade inte loss förrän vid halv tio. Segel hissade vi direkt och fick en fin segling nästan hela vägen. Dock använde vi motorn för att ta oss västerut förbi och utanför Smögen innan vi kunde segla vidare norrut.

Framme i den populära ankringsviken så hade vi två lediga SXK-bojar att välja på. Vi tog den som låg innerst utav dem. Senare fylldes det på med fler och fler båtar som då fick lägga sig med egna ankare. Till slut var vi ett tjugotal båtar. Utav dessa var det ytterligare tre båtar som vi känner från hemmahamnen och det årliga Hallberg-Rassy Rallyt: Zephyros, Gefion och Irconsa. Det blev nästan rena ”eventet” på grillklippan med besättningar från oss fyra båtar. För att ta oss dit fick vi blåsa upp Elvis.

Även om det inte var jättevarmt så hade vi en fin kväll i solnedgången över viken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s