Rödvig – Stubbeköbing

När vi skulle kasta loss blev bestämt utav att innersta båten ville gå klockan 8, och det hade vi inga som helst problem att anpassa oss till. Segel satte vi utanför hamnen och sedan hade vi en fin halvvinds-segling ned mot Mön. När vi sedan rundade upp söder om Mön så blev det lite tuffare med 6-13 m/s motvind och en del sjö. En bra start på segelsemestern för Åse och Jan som inte hunnit få några sjöben. Till slut blev det ”rev 3”, dvs bara en liten del av storseglet som var ute.

Målet för dagen var lite obestämt och både Hårbölle och Bogö var starka kandidater, men till slut blev det Stubbeköbing då det kändes som det mest skyddade och stabila alternativen av de hamnar som vi kunde tänka oss. Vi gick in i Fiskhamnen och kollade först och där hittade vi en jättebra plats direkt, bredvid en annan Hallberg-Rassy. På kvällen blev det till att titta på EM-fotbollen där Sverige mötte Portugal och gick segrande ur striden med 5-0. Yes!

En reaktion på ”Rödvig – Stubbeköbing

  1. Angi 18 juli, 2022 / 17:48

    Det var inte mycket mer än en näsduk kvar på storen 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s