Kovikshamn – Hälsö hamn

En blåsdag idag!

Idag stod det Hälsö på schemat, njuta av Sofias gästvänlighet och träffa både gamla och nya vänner. Vinden var lite mer än vi ville ha när vi skulle lämna Kovikshamn men vi fick ett vindfönster efter lunch. Allt gick bra men det räckte med att segla på förseglet, vindarna låg på 10-13 m/s. Traditionsenligt tankade vi på Björkö Marina, inte många båtar som gjorde det idag.

Första gången vi var i Hälsö hamn. Vi hade lite svårt att hitta en plats men fick hjälp av en lokal båtplatsägare ” han där har sålt båten så där borde ni kunna ligga, jag ringer hamnkapten och kollar för er”. Hälsö är trevligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s