Säsongspremiär under Påskhelgen – Höviksnäs

Vi hann också med att äta lunch i Marstrand innan vi kastade loss för vidare färd norrut. Redan vid utloppet hissade vi segel och hade sedan slör upp på den för dagen lugna Marstrandsfjorden. Det var så lugnt så att vi kunde roa oss med att se vad det kunde vara för gott i påskägget. Det var ju ändå Påskafton!

För att komma in i Hakefjorden fick vi plattlänsa söder om Åstol och Dyrön, och vi lyckades precis med att hålla kursen för att komma mellan Hättan och Älgön. Därefter kunde vi lova och fick en fin segling vidare norrut. Destinationen var satt till Höviksnäs. Denna hamn har i vanliga fall inte jättemånga gästande båtar, och så här tidigt på säsongen så var förstås ingen konkurrens om platserna. Vi kunde lägga oss intill kajen.

En reaktion på ”Säsongspremiär under Påskhelgen – Höviksnäs

  1. Angi 23 april, 2022 / 16:15

    Jaha och inget kort på oss 😣

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s