Öckerö

När vi lämnade Träslövsläge vid halvniotiden så var det full karavan av återvändande fiskebåtar som varit ute på natten. Själva hissade vi segel för att segla norrut. Det varade dock inte länge då vi inte tyckte att det var någon idé att kryssa i svag vind som knappt tog oss framåt, och gammal sjö. Därför blev det motorgång.

När vi kom lite närmare Göteborg så verkade förutsättningarna ha artat sig till det bättre för att segla, så då hissade vi igen. Planen var att gå till Donsö, men väl inne i gästhamnen var det fullt med båtar. Framförallt var det fullt med små motorbåtar som förmodligen inte skulle ligga för natten som tog upp en massa plats. Tråkigt för oss som såg fram emot att ligga i en hamn vi inte legat i förut. Vi fortsatte istället norrut. Ratade Styrsö Tången som kändes väldigt oskyddat och hamnade till slut på Öckerö. Där fick vi en fin långsidesplats ute vid piren för fiskebåtarna. Kanske lite långt att gå till service-anläggningen, men väldigt bra plats för båten.

En reaktion på ”Öckerö

  1. Angi 6 augusti, 2021 / 07:16

    Den som söker han finner ⛵😘

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s