Halmstad

Vi lämnade Helsingborg bakom oss för att fortsätta färden norrut. Denna dag hade vi en ganska tuff segling i vind upp till 12 m/s och vågor upp till 2 meters höjd. Som tur var blev det lugnare för oss när vi kommit ut ur Öresund och kunde falla av och gå mer med vinden (och vågorna). Man kan säga att vi gjorde god fart och toppnoteringen blev 10.6 knop.

Väl framme i Halmstad stävade vi uppför Nissans lugna, men bruna vatten. Plats fick vi på utsidan utav en bred Y-bom i BK Najadens gästhamn. På kvällen blev det middag inne på stan. Där satt vi på en uteservering med en bra markis som höll ösregnet utanför när det drog förbi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s