På äventyr i Malmö

Med vindar på 10-20 m/s hela dagen, vilket även är utlovat för kommande dag, så blev det en dag till förlustelser i Malmö. Tyvärr har museérna fortfarande inte fria insläpp utan tidsbokningar och det fanns inga tider för oss. Istället gav vi oss ut på en tur med kollektivtrafiken till Svågertorp. Ett gudsförgätet köpmecka i Malmös södra delar. Bara ca 5 minuters gångväg från hamnen kunde vi ta en buss som gick hela vägen ut. Smidigt!

Målet för utflykten var Biltema där vi köpte lite grejor att använda till båtunderhåll nu när vi ligger still.

På kvällen lyckades vi låna varsin cykel som finns för utlåning i gästhamnen för att ta oss in till city för att käka. I blåsten och med regnet hängande i luften så var det fullt med folk på alla restauranger, och ingen som ville sitta ute. Inte vi heller. Till slut hittade vi ett ställe några hundra meter utanför innersta kärnan. Där blev vi både mätta och belåtna.

En reaktion på ”På äventyr i Malmö

  1. Angi 31 juli, 2021 / 17:21

    Svågertorp känner jag igen 😄

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s