Lauters Hamn

Lagom brådska på morgonen. Vi kastade loss strax före nio för vidare färd norrut.

Planen för dagen är att ta sig till Lauters Hamn, den enda hamnen på Fårö, men inkluderar också ett stopp i Fårösund där vi hört att det skall finnas diesel att tanka. Fårösunds Marina håller tyvärr ungefär samma standard som vi sett på övriga hamnar på Gotland, dvs lite si sådär. Vi lägger till alldeles intill en stor dieseltank, men när vi får tag i en man på hamnplan så visar det sig att dieseln tog slut dagen innan. Därför blir det bara vatten som fylls på. Förutom matförråden då Åse och Maria är på ICA och handlar.

Sedan blir det vidare färd mot Lauters Hamn. Där är ganska många båtar och vi lägger oss utanpå en jämnstor segelbåt som välkomnande tar emot oss. Under resten av dagen och kvällen hinner vi med sittbrunnsmys, och även om vi läst i tidningen att det är ölets dag så blir det lite annan dryck till damerna. Middagen blir grillat. Mums!

En reaktion på ”Lauters Hamn

  1. Angi 18 juli, 2021 / 19:39

    Antar att det är Aperol till damerna 🥂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s