Anholt – Hornbaek – vi fortsätter med Danmark!

Kul att gå till någon ny hamn, Hornbaek ska ju vara lite som Danmarks Marstrand, så det var målet. Vinden och väderprognoser var inte riktigt med oss, prognosen var bra vind, bidevind mot slör på dagen, och sedan sämre väder fram emot kvällen, men vi hade ingen vind och sedan vind mitt i nosen och sedan kom varning för åska och mycket regn vid 15. Vi la till i plus 10 m/s, rakt in från sidan, enda platsen som fanns, allt gick bra, två båtgrannar kom och supporterade och välkomnade oss till Hornbaek, kändes nu som ett bra val att fortsätta på denna sidan sundet. Det kom inte heller någon åska eller regn.

En reaktion på ”Anholt – Hornbaek – vi fortsätter med Danmark!

  1. Angi 6 juli, 2021 / 21:14

    Ibland har man turen med sig 😃

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s