Lilla Kornö

Strålande sol, inte jättevarmt och lite vind var det som väderleksprognosen utlovade för denna helg. Dessutom vindriktning syd, så då styrde vi kosan norrut. Fast inte för långt i den måttliga vinden.

Det blev bara knappt 10 NM till Lilla Kornö, men vi lyckades att segla i princip hela vägen. Vi tog oss utanför Gåsö för att få lite omväxling till farleden och rundade in till Kornöarna norrifrån. Framme i hamnen på Lilla Kornö så var det inte många båtar när vi anlände och vi kunde fått plats långsides, men vi vet att detta inte är omtyckt så vi lade oss som man skall fast med aktern mot bryggan. Innan kvällen var slut hade det ramlat in en handfull båtar, så det var bra att vi gjorde som vi gjorde.

En reaktion på ”Lilla Kornö

  1. Angi 3 maj, 2021 / 20:36

    Ser ut som en bekväm segling ⛵

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s