Lysekil – Huöarna

Idag var det många båtar ute då de flesta stannat i hamn under gårdagen. Vi tog den yttre vägen norrut på utsidan Hållö, även om det var lite gamla dyningar kvar. Vinden var i svagaste laget för att länsa så ett tag blev det bara förseglet uppe.

Vi hade inte bestämt exakt vart vi skulle gå, men när vi seglat drygt 15 nm var det läge att hitta något. Valet föll på Huöarna där vi legat med våra gamla båtar för några år sedan. Där fick vi nu en jättefin plats jämte en HR372. Eftermiddagen och kvällen blev en naturhamnsupplevelse när den är som bäst. Nu när vi dessutom kan toppa den med att ta en glass ur frysen…

På kvällen satt vi och njöt i sittbrunnen och beundrade det skandinaviska kvällsljuset.

Vilket innebär att vi kan bjuda på lite motljusbilder.

En reaktion på ”Lysekil – Huöarna

  1. Angi 8 augusti, 2020 / 13:24

    Otroligt fina bilder 🌞

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s