Torekov – Vrångö

Ännu en dag med tidig uppstigning. Planen var att stiga upp klä på sig och kasta loss för att äta frukost under gång och invänta vinden som skulle komma senare på dagen. Fem i sex lade vi ut i det spegelblanka vattnet, så början utav planen höll. Efter någon timme hamnade vi i en dimbank och såg inte så mycket som vi önskade, men vi hade en bra kurs med ingen annan trafik.

Efter att ha väntat på vinden och gått för motor i åtta och en halv timme så gjorde vi ett tappert försök med vår Code Zero. Det blev då segling i ungefär en kvart där vi lyckades pricka in när det var nästan helt vindstilla. Hade vi inte haft en dryg knop medströms så hade vi nästan stått still. Det var inte annat att göra än att rulla in seglet och starta motorn igen.

Framme på Vrångö var det fullt med båtar, men i den inre hamnen lyckades vi få en plats. Efter en stund dök Alma upp som nu mönstrar på för en veckas segling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s