Liggedag i Helsingborg

Mycket riktigt så bjöd det inte bara på mycket vind under resten utav onsdagen utan torsdagen blev ännu blåsigare. Alltså kunde vi sova länge och äta frukost i lugn och ro. Sedan vinkade vi av Robert som mönstrade av och tog tåget hem. Vi som var kvar åt lunch med Per-Arne och Christina och sedan förkovrade Jan och Åse sig genom att gå på Dunkers Kulturhus. Där tittade vi främst på den fasta utställningen om Helsingborg som bl.a innehöll en detaljerad modell utav byggnadsutställningen H55. Dvs den utställning som hölls i Helsingborg 1955 och som visade hur man skulle bygga lägenhetsfastigheter för framtiden. En annan utställning visade verk utav svenska konstnärer från tiden strax före 1900.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s