Risö – Gryts Varv

När klockan blev tidig förmiddag så var det som att alla fick för sig att lämna. Med hela 26 båtar så var det en hel aktivitet. Inklusive ankarlinor som fastnat i kölar, men allt redde ut sig till slut. Så småningom blev det dags för oss att dra upp ankaret och dra vidare. Dagen bjöd på fin segling med kryss bland många båtar i trånga farleder.

Destinationen var Gryts Varv där vi spanat att det fanns en restaurang då vi tänkte vila grillen en dag eller två. Framme vid Gryts Varv tog det ett tag innan vi hittade en plats vid bryggorna då det var fullt med småbåtar som tog upp alla platserna vid lunchtid. Vi lyckades i alla fall att få en vänlig själ att flytta på sin båt för att göra plats för oss.

Därefter var det dags för Åse och Maria att få sin mycket efterlängtade Aperol Spritz

Tidigare på dagen hade vi ringt och bokat bord på restaurangen och tur var det för det var helt fullt på kvällen när vi skulle äta middag.

En reaktion på ”Risö – Gryts Varv

  1. Angi 20 juli, 2020 / 14:42

    Många fina bilder och upplevelser samt även lite historia 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s