Gotska Sandön – Askö

Efter två nätter på svaj på Gotska Sandöns nordsida var det dags att lätta ankar och bege sig mot fastlandet. Vindarna var lätta och vågorna små så det passade perfekt att återigen sätta upp den stora blå. Vi gjorde god fart med bara den uppe.

Tanken var att gå till Landsort men för att vara på den säkra sidan så ringde vi till hamnen först bara för att inse att där var fullt så det var bara för oss att fortsätta vidare. Första alternativet var att svaja i en vik norr om Askö. Där visade det sig vara jättemysigt och vi var enda båt som inte låg till land, men för oss passade det jättebra.

Elvis hade vi behållt uppblåst så på kvällen var det bara att dra in till land och sätta igång grillningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s