Loftahammar – Gubbö Kupa (27 nm)

Härlig segling genom Tjust skärgård i halvvind och bidevind i 4-8 m/s. Vi gick inomskärs för att uppleva skärgården så mycket som möjligt. Vi passerade Finnhällan, Stora Grindö, Trädskär, Prickholmen, Stora Askö, Kvädö, Halsöklabb, Vässlingsö och Fångö och mycket mer innan vi la till vid Gubbö kupa. Där var djupt, 10 m, så vi använde större delen av ankarlinan! Förtamparna förtöjdes bland annat i 2 stenblock. Några bergsöglor fanns inte, men vi satte dit ett par egna bergskilar.

Morgonen hade vi ägnat åt motion och använde Loftahammars utegym. Det var jättefint! Bageriet hade gott bröd och goda bullar som vi köpte med oss. Vi vinkade också av Albert som körde hem till Göteborg efter en natt i Elvine 😊

Gubbö kupa bjöd på promenad upp till kummlet med fin utsikt. Middagen bjöd på grillat i sittbrunnen. Kvällen var lugn!

En reaktion på ”Loftahammar – Gubbö Kupa (27 nm)

  1. Angi 14 juli, 2020 / 20:11

    Albert verkar njuta lite iallafall 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s