Skanör – Kivik (71 distans)

Strax före kl 9 lämnade vi den goa hamnen i Skanör. Först rask segling med styv halvvind, sen plattläns som övergick i motorgång, efter det skön slör och avslutades med halvvind igen. Vädret växlade från sol, molnigt, regn och sol igen. Maria fixade både, köttfärssås till lunch och ugnspannkaka till middag under gång, som förgyllde vår segling. Kiviks gästhamn var lite större än vi trodde och bojplasterna var rejält långa, så vi fick byta bojtamp före tilläggningen blev klar strax efter 8. Imorgon mönstrar Åse på, så snart är vi tre ombord 😊 Välkommen syrran/svägerskan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s