Ven – Skanör (29 distans)

Började dagen med en tandemcykeltur runt ön. Ven är vackert och vi såg fina hus, sädesfält, fasaner och kaniner i mängder. En fika och utegym blev det också på vår cykeltur som avslutades med en titt på kyrkan. Alla gamla gravar har titel på personerna och den mest udda ser du på bild nedan 🤪

Kastade loss strax före lunch och fick en finsegling ner mot Skanör och passerade Öresundsbron i 7,5 knop. Kan rekommendera Skanörs gästhamn, bra ordning och hamnkapten hälsade oss välkomna samt anvisade oss en fin plats.

En reaktion på ”Ven – Skanör (29 distans)

  1. Angi 3 juli, 2020 / 20:43

    Hurtbullar 👍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s