Lilla Kornö

Med vindar över 20 m/s förra helgen så blev det ingen helgsegling, men denna helg var förutsättningarna desto bättre. Lördagen bjöd på mycket vackert väder, med nästan för lite vind. Trots det seglade vi i maklig takt norrut mot Lilla Kornö.

Framme vid Lilla Kornö hade vi tur och fick en plats längs med bryggan. Något som vi behöver då vi är för långa att ligga med boj mot berget på den västra sidan, och det känns även som lite kort att lägga eget ankare för stävförtöjning mot bryggan på östra sidan. Så som man egentligen skall ligga, men såhär på lågsäsong kan vi ta lite mer plats. Det blev en underbar eftermiddag och kväll i en helt stilla hamn.

På söndag förmiddag var vädret inte alls lika fint, men det blev en promenad på ön till att börja med. Sedan seglade vi söderut och lyckades segla ända ner till Islandsberg innan det blev rak motvind då vi valde att gå för motor för resten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s