Bohus-Malmön

Efter helger med dåligt väder, Öppet Varv och lite annat så var det äntligen dags igen för en helgtur. Med denna gång var bara Åse och Jan. På lördagen var det utlovat vindar från syd och sydväst och på söndagen skulle det vara östliga, så det var självklart att gå norröver. Lördagens vindar var t.o.m ganska rejäla så vi gjorde god fart, även om vi gick inomskärs.

Framme vid Lilla Kornö var vi inne och kikade men det fanns ingen ledig plats längs med den stora bryggan så vi gick till Bohus-Malmön istället. Där fanns det gott om plats för oss i marinan. På kvällen blev det sedvanlig grillning.

Hemfärden på söndagen var lite utav motsatsen till lördagens väder, med ganska svaga vindar och ibland blev det helt bleke. Trots detta seglade vi i princip hela vägen. Utom genom gattet vid Stångehuvud där vi fick knuffa på lite med ”järn-genuan”. Denna söndag var det fullt av fotograferande människor upp på klippan.

En reaktion på ”Bohus-Malmön

  1. Angi 9 september, 2019 / 16:50

    Ser nästan lika skönt ut som helgen innan men från den helgen är inget skrivet ☹

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s