Fjällbacka – Lysekil

Idag var frågan vart vi skulle ta vägen, nu när vi är tillbaka på Västkusten. Ett erbjudande från familjen Widerstrand i Lysekil att hälsa på var förstås ingenting vi kunde motstå. Strax efter att vi kastat loss från Fjällbacka öppnade sig himlen och regnet stod som spön i backen. Men det varade inte mycket längre än tills att Åse hunnit få på sig regnstället. Jan som stod vid rodret under tiden blev lite blöt. Även om det kom några droppar till på vägen så var färden mycket lugnare. Vi passerade genom Hamburgsund där det fanns gott om norska styrpulpetbåtar vid bryggorna (=motorbåt över 40 fot).

Framme vid Smögen kunde vi sätta segel och hade fin segling resten av vägen. Framme i Lysekil fick vi hålla undan för båtarna i Women’s Match Race.

En reaktion på ”Fjällbacka – Lysekil

  1. Angi 8 augusti, 2019 / 13:07

    Två av mina hjärtan i ett hjärta ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s