Havstenssund – Fjällbacka

Idag var vi lite sugna på att gå till Väderöarna, men väderleksprognosen spådde mycket vind så vi gick till Fjällbacka istället. På den korta tiden dit hann det inte blåsa upp någonting, och den lilla vinden som var blåste emot oss så det blev motorgång hela vägen. Vi hann dock få två regnskurar över oss.

Framme i Fjällbacka hade vi tur och fick ”bästa” platsen i hamnen längs en av flytbryggorna närmast Ingrid Bergmans plats. Eftermiddagen ägnades återigen åt promenad genom en bergsklyfta. Denna gång den mer kända Kungsklyftan, även om den trånga Målarklôvan i Havstenssund är minst lika imponerande. Uppe på Vetteberget var utsikten magnifik.

En reaktion på ”Havstenssund – Fjällbacka

  1. Angi 7 augusti, 2019 / 11:13

    Fjällbacka är kuperat, nyttigt för benmusklerna 🤪

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s