Strömstad – Havstenssund

Vad skall man göra en måndag i Strömstad om inte att gå till Systembolaget som alla andra norrmän? Så även om vi inte är just några norrmän så har vi ju övat på att vara det ett tag. Det är onekligen mycket billigare att handla dessa varor i Sverige.’

Därefter blev det jättefin segling nästan hela vägen även om det var kryss som gällde.

Framme i Havstenssund så flyttade sig en liten motorbåt som just lagt till för att ge oss bättre plats utmed bryggan (Tack för det!). Väl iland upptäckte vi att det fanns en promenad ordnad med skyltar uppsatta som berättade Havstenssunds historia. Den var intressant att följa, och innehöll både fin utsikt och en passage genom den trånga bergsskrevan Målarklôva.

En reaktion på ”Strömstad – Havstenssund

  1. Angi 6 augusti, 2019 / 12:38

    Snygg väska Åse 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s