Hjelp – Lervik/Skelöy

Idag kom vi iväg sent från den fina och mycket populära ankringsviken vid Hjelp. I början hade vi lite vind men med oss, så vi seglade en stund på ”Stora Blå”. När vinden sedan ökade så vred den 180 grader vilket istället gav oss motvind, så vi gick för motor resten utav sträckan.

Vi ratade några ankringsvikar eftersom de inte var så lugna som vi hoppades på. Den vi väl lade oss i var inte heller helt vindstilla, men den var i alla fall förhållandevis lugn. Runt där vi ankrat var det mest privata fastigheter så det blev ingen grillning idag. Utan vi höll oss på båten.

En reaktion på ”Hjelp – Lervik/Skelöy

  1. Angi 3 augusti, 2019 / 21:25

    Det är vackert det ”Stora Blå ” ⛵

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s