Dalskilen – Risör

Idag hade vi rak motvind så vi brydde oss inte ens om att försöka segla, utan det blev motorgång hela vägen. För att klara av logistiken med av- och påmönstring hade vi valt att återigen gå till Risör.

En hamn som alltså hade besökts tidigare med Robert, Maria och Hugo ombord. Mysigaste platserna är de längst in i hamnen och där fick vi en plats, men Åse kände att det skulle vara mycket besvärligt att lägga ut därifrån morgonen därpå. Därför valde vi att lägga om oss. Första alternativplatsen så jättebra ut men stenkajen sluttade lite väl mycket så vi upptäckte ganska snart att vi hade bottenkänning. Det var bara att flytta sig en gång till och nu hamnade vi på utsidan den yttersta flytbryggan, men i alla fall på platsen allra längst in mot kajen.

Efter städning av båten ut- och invändigt så blev det sittbrunnsmys med champagne.

Strax därpå dök Alma upp på kajen för påmönstring. Då var det dags att gå till restaurang Kast Loss för att avnjuta kvällens middag.

En reaktion på ”Dalskilen – Risör

  1. Angi 28 juli, 2019 / 13:10

    Va kul Alma, välkommen i gänget 😘

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s