Haugesund – Tananger

Det var tänkt som en liggedag i det regniga Haugesund. Vi drog på oss sjöställen och drog ut på promenad i staden. Där hittade vi ett mysigt café som hade jättestora bullar. Vi passade också på att passera Vinmonopolet.

När vi hade ätit lunch så kollade vi vädret och insåg att imorgon så skulle det bli gynnsamma vindar för att passera söderut. Därför tog vi ett snabbt beslut att kasta loss och ta en bit redan på lördag kväll. Det blev 5 mysiga timmar med motorgång i regn. Väl framme var det inte annat än att hysta i sig middagen och gå till kojs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s