Norheimsund – Ulvik

Någorlunda tidigt kastade vi loss från Norheimsund. Dvs när vi gick klockan tio så var det fortfarande inga livstecken från våra båtgrannar som hade festat ordentligt kvällen före. I början kunde vi segla en stund med ”det stora blå” innan vinden dog ut mellan bergen.

Färden uppför Hardangerfjorden till de allra innersta delarna var som ett Prins Daniel citat – ”Magiskt!”

Framme i Ulvik fick vi en kanonplats vid kajen. Det enda att tänka på är att tidvattnet rör sig upp och ned med en meter.

Inne i Hardangerfjorden är det många fruktodlingar så vi besökte en utav dem i Ulsvik och köpte lite cider. Jan verkar också ha fått lite blodad tand för det här med vandringar och kollade in lite utav ryggsäcksutbudet. Förresten var i världen kan man ligga i gästhamn och se snö uppe i bergen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s