Påskafton – Grebbestad

Även om det kändes lockande att ligga kvar på Väderöarna så ville vi dra oss längre norrut och tänkte att nu har vi en bra möjlighet att gå till Grebbestad för att se hur där ser ut nu för tiden. Inte heller denna dag gick det att segla. Ingen vind och ett spegelblankt hav.

Framme i Grebbestad lade vi till längs med flytbryggan utanför vågbrytaren. Dessa platser var markerade med grönt vilket innebar att här skulle det vara lugnt eftersom de tillhör kategorin ”familj”. Vid bryggorna längst in är det markerat med rött vilket betyder ”party”… Nåväl lite stoj och stök kunde vi kanske ha stått ut med, men det som vi blev mest besvikna på var den obefintliga servicen i hamnen och det dåliga skicket. Det lär dröja innan vi går till Grebbestad igen. Det mest roliga med Grebbestad var att trycket på Systembolaget denna påskafton var så stort att det var köer på utsidan – rena rama Ullaredsstämningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s