Långfredag – Väderöarna

Påskhelgen blev ett utmärkt tillfälle att vara ute i det fina vårvädret. Bitande kallt i vinden på båten, men tillräckligt varmt i land för korta byxor. Färden till Storö gick helt för motor då vinden inte räckte för att segla på. Därför blev det mysigt genom Sotenkanalen och inomskärs norr om Smögen. Aktiviteten på fördäck var starkt begränsad.

Framme på Storö var det förvånansvärt fullt i hamnen, och vi fick backa in och lägga oss som näst yttersta båt. Det visade sig vara fem norska båtar i sällskap och till det var det ytterligare 8 norska båtar. Utav alla 18 båtar som vi räknade till var vi bara fem svenska båtar. På påskaftons morgon så blev det äggknackning till frukosten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s