SÄSONGSPREMIÄR! Gullholmen

Nu är våren här, åtminstone enligt almanackan och visst ser det fint ut på bilderna men det var bitande kallt i vinden. Vi stävade ut från Henån och såg fram emot en fin segling i medvind nerför Koljöfjorden, men tyvärr blev vi upptagna med att försöka klura ut hur vi skulle få ihop en av winscharna som vi behövde justera lite. Detta blev inte klart förrän vi var nästan framme vid strömmarna, så seglade på riktigt gjorde vi inte förrän på Ellösfjorden.

Även såhär tidigt på säsongen så fick vi klämma in oss i hörnet utav hamnbassängen då alla båtar som var där låg långsides. Middag avnjöts på Hamncaféet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s