Utö – Fifång

Efter att ha utforskat alla begivenheterna i Utös hamn. Inklusive lite shopping för damerna så kastade vi loss. Mål denna dag var en liten ö utanför Trosa som heter Fifång. Den har två bra vikar för ankring och vi valde den norra som skulle vara lite bredare men ändå väldigt skyddad. Allt visade sig stämma och vi hittade ett bra ställe att ankra upp på. Det var några fler båtar som låg på svaj men långt ifrån knökat.

Eftersom det nu råder totalt grillförbud så var det ändå ingen idé för oss att ta sig iland så vi stannade ombord. (Kunde vi ha valt ett bättre tillfälle att slarva bort vårt grillgaller på?). Middagen bestod av en himmelskt god thai-kyckling som Maria anrättade.

De varma dagarna sätter sina spår på vattentemperaturen. Denna kväll hade vi drygt 24 grader varmt i vattnet.

dsc_0087

En reaktion på ”Utö – Fifång

  1. Ann-Christin Laigar 28 juli, 2018 / 10:53

    Det går att klara sig utan grill. I alla fall ett tag 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s