Vaxholm – Västerö (Rödlöga)

Så har då äntligen Jan mönstrat på, vilket resulterade i en extra liggedag för de som redan var ombord i Vaxholm. I stekhetta och inte så mycket vind styrde vi kosan nordost genom Stockholms norra skärgård.

 

DSC_2337-1Väldigt mycket båtar kors och tvärs oss genom smala sund, men aldrig några problem. Lite segling blev det i alla fall och en stund gick det riktigt bra.  Väl framme vid Rödlöga fanns det ingen ledig plats på själva Rödlöga-ön så istället lade vi oss på en intilliggande holme – Västerö. Där fick vi plats mot klippan jämte en märklig skapelse. Nämligen en husbåt. Efter tilläggningen var det dags att kolla på VM-finalen i fotboll.

Självklart blev det grillning i land när vi nu låg i naturhamn. Lika självklart blev det rena Saltkråkan-stämningen i den varma sommarkvällen.

 

En reaktion på ”Vaxholm – Västerö (Rödlöga)

  1. Ann-Christin Laigar 16 juli, 2018 / 18:04

    Ser ut som Åse har badat men jag har nog fel

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s