Arkösund – Stora Rammklöv

Turen idag var mer igenkännande för en västkustseglare – vågor, horisont och mer öppet hav. Nordostan håller i sig så det var kryss, men det har vi vant oss vid nu. Ifrån Arkösund sträckte vi rakt över till Landsort och den välkända fyren.

Vi hade sett ut en bra svajankringsvik utanför Nynäshamn med namnet Stora Rammklöv. Innan vi nådde fram såg vi detta 325 m långa kryssningsfartyget Norweigen Breakaway på väg till Köpenhamn. Då känner vi oss små!

IMG_6002

Efter 50 nm nådde vi svajankrinsviken och vi upplevde den som lite smal för oss, men vi fick plats. Det var en lugn kväll och natt för oss.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s