Utklippan – Grönhögen

Solig morgon på Utklippan med avfärd vid nio. Slör igen med god vind 7-9 m/s, prognosen var 9-12 m/s, så vi körde med rev. Det goa med slör är att det ges möjlig till att lyssna på sommarprataren – Mouna Esmaeilzadeh – tänkvärt och hon har helt rätt.

Väl framme i Grönhögen på södra Öland var det tid för lite träning och tvätt. Genuin  trevlig hamnkapten, handskrivet kvitto och tid att prata med alla i hamnen. Sedan kom SSRS gubben som också hade all tid i världen trots att hans fru väntade vid grillen hemma. Har du möjlighet så lägg till, här kan du dygnet runt köpa Ölandslimpan 🙂

En reaktion på ”Utklippan – Grönhögen

  1. Angi Laigar 6 juli, 2018 / 09:28

    Ni köpte väl en, Ölandslimpa alltså 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s