Hönö Klåva – Malmö

Här börjar Elvines seglats mot Åland. Robert och Maria börjar med de första 140 nm i härlig slör med vår nya Elvström Förlström (gennaker typ) som har smeknamnet ”blåa”. Nordvästan 2-11 m/s är med oss hela dygnet till Malmö.

 

Först tänkte vi lägga oss på Ven, men det fanns ingen bra plats för den ökande nordvinden. Då hittade vi Dockan Marina i Malmö som vi starkt kan rekommendera, bra läge, rent och fräscht i dusch/wc, lugnt och skönt men ändå när Malmö centrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s