Hasselösund – ”Det lugna Smögen”

IMG_2685_01

Sloganen för Hasselösund stämde verkligen denna Midsommardag. På Smögen-bryggan var det full rulle och många festande ungdomar, men i den lilla gästhamnen i Hasselösund var det lugna gatan. Perfekt för oss att landa till för att knalla upp till familjen Forum och avnjuta kvällens VM-match mellan Sverige och Tyskland. Hur det gick vet väl alla vid det här laget så det behöver inga ytterligare kommentarer.

Besättningen denna helg var decimerad till familjen Lund, så det var ju bra att Åse och Jan fick förstärkning av Alma. Hon styrde galant uppfärden i bidevind. På hemfärden kunde hon slappa på däck i den svaga vinden som knappt lyckades fylla vårt ”stora blå”.

En reaktion på ”Hasselösund – ”Det lugna Smögen”

  1. Angi Laigar 29 juni, 2018 / 20:18

    Detta har mormor missat Alma 😩 Härligt att se dig vid rodret ⛵👍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s