Mollösund

Hösten kommer snart sjungs det om och i ärlighetens namn kanske den redan är här. Hindrar dock inte oss från att ta en helgsegling. Denna gång bar det av till Mollösund, där det frampå kvällen var förvånansvärt många båtar i hamnen. Det var förstås långt ifrån fullt, men vi var inte så ensamma som vi hade trott att vi skulle vara.

Denna gång var inte Robert och Maria med så Åse och Jan hade bjudit med Patrik och Lena. De hade påpassligt nog tagit med sig en flaska champagne som avnjöts i sittbrunnen. Först blev det dock lunch med avslutande kaffe när vi lagt till.

Lördagens färd till Mollösund gick för motor eftersom det inte var någon vind, men på söndag hade vi en jättefin segling upp till Ellös.20170910105152

En reaktion på ”Mollösund

  1. Angi 11 september, 2017 / 09:24

    Va kul med gäster ombord 👍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s