Flensburg – Maasholm

Det var lugnt och stilla när vi lade ut från Flensburg. Efter att ha snirklat en stund för motor satte vi segel när det blev lite öppnare och kryssade en stund, men vinden höll inte i sig så det blev motorgång på slutet.20170724095856

Framme i Maasholm fick vi en fin långsidesplats utanpå den stora bryggan som går runt fritidbåtshamnen. Verkar som något som har börjat som något militärt. Middagen avnjöts vid grillplatsen intill husbilarnas ställplats, där vi grillade och åt hamburgare. Samtidigt som vi tvättade. Fantastiskt bra ordnat med två tvättmaskiner och två torktumlare. Alla av fabrikatet Miele, och ingen konkurrens om dem.

Själva byn Maasholm var supermysig och kvällen avslutades med öl och vin på en liten rustik restaurang.

En reaktion på ”Flensburg – Maasholm

  1. Angi 27 juli, 2017 / 18:38

    Har inte varit i Maasholm. Vi åkte till Damp lite söder om

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s