Tunö (väster om Samsö)

Vi kastade loss i strålande sol och kom perfekt så vi fick en bra plats i hamnen. Tunö är inte stor, har inga bilar men man kan möta en traktor. Vi följde en 9 km led runt ön som avslutade i den lilla byn, där möttes vi av kyrktornet som också är en fyr.

IMG_4990

Före kvällens grillning var det sittbrunnshäng och ”titta-TV” på alla andra båtar som lade till i den lilla hamnbassängen. Tyvärr fanns ingen hamnkapten som hjälpte till att dirigera båtarna rätt. Tunö är helt klart värt ett besök.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s