Ekenäs (Syd Koster) – Hunnebostrand

Nu är semestersolen här, med en kanonsegling i Bohuslänska skärgården! Vi kastade loss från Ekenäs i 6 m/s med vinden från väst (halvvind). Kosterfjorden gav oss 234 meters djup. Syd om Havstenssund mötte vi tyska HR 40 Curry som tog en fin bild på Elvine. Efter några sjömil till i Fjällbacka skärgård passerade vi Dannholmen, Ingrid Bergmans sommarparadis. Oops, sedan dök den norska motorbåtskaravanen upp – ett tiotal båtar på led.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s