Åstol

Helgens tur gick till Åstol. Det var nämligen dags för 70-årspresenten till Åse och Roberts mamma som hade önskat sig en segeltur. Med på segelturen var också Alma och Albert.  Lördagen bjöd på bra segelväder med lagom vind och solsken. På kvällen åt vi middag på Åstols Rökeri. Joel passade på att ansluta till middagen.

20170702_Med_Elvine_till_Åstol_036Turen tillbaks till Ellös blev klart tuffare med vindar på 10-15 m/s och en del sjöhävning. Med väldigt lite segel ute tuffade det på i 7-8 knop när det gick som bäst. Mäktigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s